20 iulie | Ziua electricianului

În fiecare an, pe data de 20 iulie, se prăznuieşte sărbătoarea de Sf. Prooroc Ilie Tesviteanul, cel care stăpânește fulgerele. Unul dintre cei mai importanți proroci din Vechiul Testament, Sf. Ilie este celebrat ca un mare făcător de minuni și aducător de ploi în vreme de secetă.
Dar știați că astăzi se sărbătorește și Ziua Electricianului? Sf. Ilie, fulgere, electrician, lumină… Vedeți legătura? ?
Electricienii aduc lumina în viețile noastre. Sunt oamenii ăia care se pricep la instalații și utilaje electrice. La becuri, prize, cabluri și circuite electrice. Pentru noi, oamenii care nu ne pricepem, sunt doar multe cabluri colorate și amestecate și potențial periculoase, de care știm că nu prea trebuie să ne apropiem. Dar pentru ei reprezintă obiectul muncii lor. Zi de zi, electricienii ne fac viața mai frumoasă și mai ușoară. Poate că nici nu mai dăm importanță muncii lor. Dar măcar azi, de Ziua Electricianului, e important să conștientizăm importanța lor în viața noastră. Să le transmitem un gând bun și să le urăm spor în toate!
Centrul de Calificare și Pregătire Profesională le urează tuturor electricienilor să stăpânească toate fulgerele, să ne lumineze mereu viața și să fie mereu în priză! ? Prețuim și apreciem munca pe care o faceți pentru noi, cei care nu ne pricepem la circuite electrice, cabluri, becuri și prize! La mulți ani!
Autor – Ileana Adamescu

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.