Domeniul: Industria Alimentara, a Bauturilor si Tutunului, Cod N.C. 7412.1.1
Program: Calificare Nivelul 2 CNC, Curs Calificare Brutar
Durata: 10 saptamani
Descriere:
Ocupatia presupune si o buna rezistenta la conditiile de lucru relativ dificile: conditii de umiditate, temperatura relativ ridicata, lucru in picioare. Alaturi de acestea, competentele generale vin sa completeze profilul ocupatiei de Brutar, care trebuie sa lucreze cu respectarea normelor de securitate si sanatate in munca, a normelor de protectie a mediului si, nu in ultimul rand, a normelor de igiena si siguranta a alimentelor.
Documente necesare la inscriere Curs Calificare Brutar
dosar plastic cu sina
cerere tip de inscriere
doua copii B.I. / C.I
copie certificat de nastere
copie certificat de casatorie (unde este cazul)
copie act studii
adeverinta medicala (medic familie) – apt curs „brutar”
Unitati de competenta
Aplicarea normelor de securitate si sanatate în munca pentru
Aplicarea normelor de protectia mediului
Organizarea activitatii proprii
Aplicarea normelor de igiena si de siguranta alimentelor
Intocmirea documentelor specifice
Receptia calitativa si cantitativa a materiilor prime si a auxiliare
Depozitarea si transportul materiilor prime, auxiliare si a produselor finite de panificatie
Pregatirea materiilor prime si auxiliare
Framantarea aluatului
Urmarirea fermentarii si prelucrarii aluatului
Coacerea semifabricatelor
Pregatirea produselor finite de panificatie pentru depozitar
Conditii de acces la programul Curs Calificare Brutar
minim 8 clase absolvite, apt din punct de vedere medical