Părerea ta contează!

Vrei să faci o schimbare în viața ta profesională. Îți dorești să lași deoparte ceea ce faci acum pentru că nu îți mai aduce nicio bucurie și vrei să încerci să îți transformi o pasiune într-o profesie. La prima vedere pare simplu. Totuși, eziți. Pentru că nu știi dacă va fi o mișcare bună, nu ai curajul să faci o schimbare, ți se pare că nu mai ai vârsta potrivită să faci asta. Când iei o astfel de decizie, începi să te informezi și realizezi cât de importantă este părerea altora care au parcurs un proces de reconversie profesională.

Părerea ta contează!

Părerea ta contează!

Testimonialele reprezintă părerea clienților despre produsele sau serviciile pe care le oferă o companie. Oamenii sunt mai predispuși să ia o decizie atunci când află care este părerea altora despre produsele sau serviciile respective. Tocmai de aceea ni se pare important să cerem părerea cursanților noștri, să aflăm care este povestea lor, ce i-a determinat să facă un curs la Centrul de Calificare și Pregătire Profesională, cum i-a ajutat și ce schimbări au intervenit în viețile lor după ce au obținut o diplomă la terminarea unui curs.

Adina Simoc e numele meu. Prietenii îmi spun Adina, eu îmi spun Norocoasa și am să vă spun de ce! Într-una din acele zile în care nu știi pe ce cărare să o apuci, m-am decis să nu mai stau și să aștept să fiu apreciată în colectivul în care munceam și am ales să urmez o pasiune mai veche pe care nu o puteam trăda: coafura. Cursul de Frizer Coafor a fost o placere să-l parcurgem.” – Adina Simoc, absolventă a cursului de coafor stilist.

Tatăl meu are o vorbă: nu e destul sa te lauzi singur, trebuie să te laude și alții… abia atunci înseamnă că ceea ce faci e cu adevărat de calitate. De aceea pot spune ca această școală de meserii pentru adulți își merită toate laudele. Cursul de Electrician a fost o bază foarte bună pentru cariera mea.” – Alin, absolvent al cursului de electrician constructor.

Numele meu este Lavinia, am terminat cursul de cosmetician la acest Centru de Calificare. După terminarea cursului am reușit să-mi deschid un salon. Vă mulțumesc pentru seriozitatea de care ați dat dovadă și acest Centru de Calificare chiar își merită numele.” – Lavinia, absolventă a cursului de cosmetician.

Vă mulțumesc mult pentru promptitudinea de care ați dat dovadă. Mi-a plăcut cursul infirmieră.” – Mariana Popescu, absolventă a cursului de infirmieră.

De ce ar trebui să alegi cursurile noastre? Pentru că se desfășoară pe bune. Fiecare dintre ele au o parte teoretică și una practică. Cursanții noștri au posibilitatea de a învăța, dar și de a pune în practică ceea ce învață. Ai acces la sala de curs dotată cu echipament specific instruirii, suport de curs, resurse bibliografice. Dispunem de tehnici moderne de predare, care sunt îndreptate către creativitatea și interacțiunea cursantului cu ceilați. Prețul se poate achita și în rate și, mai mult, poți folosi toate mijloacele de plată: numerar, card și nu în ultimul rând, transfer bancar. Poți profesa imediat ce ai absolvit un curs. Toate programele de formare sunt acreditate de Ministerul Muncii și Ministerul Educatiei în conformitate cu standardele ANC. Diploma este acreditată și recunoscută național și nu în ultimul rând internațional.

Serviciile oferite de Centrul de Calificare și Pregătire Profesională constau într-o gamă variată de cursuri pe care le poți faci. Scopul nostru îl constituie educarea și încurajarea persoanelor în vederea pregătirii și perfecționării profesionale, a calificării și recalificării, prin organizarea de cursuri într-o multitudine de domenii. Așadar, dacă ai nevoie de sprijin pentru a te orienta în carieră, Centrul de calificare și formare profesională îți stă la dispoziție! Găsești pe site-ul nostru informații concrete despre fiecare curs de calificare în parte, inclusiv costuri și acte necesare. Și, dacă ai nelămuriri sau vrei să te înscrii la oricare dintre cursuri, ne poți suna oricând.

Dacă ai absolvit unul din cursurile noastre, ne poți trimite părerea ta despre experiența pe care ai avut-o pe adresa de email: office@calificare-evaluare.ro. Astfel, ai și tu șansa de a-i ajuta pe alții să facă o schimbare! Iți mulțumim!

Autor – Ileana Adamescu

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.