Extensiile de gene, trucul la care femeile apelează tot mai des

Oricărei femei îi place să aibă gene lungi și dese, care intensifică privirea și conferă senzualitate și eleganță. Și, de ce nu, putem spune că le ajută să economisească timp cu machiajul, mai ales în diminețile în care sunt multe lucruri de făcut. Extensiile de gene reprezintă o procedură care se realizează în saloanele specializate și este la îndemâna oricui. Înainte de a apela la o astfel de procedură, este bine să te informezi asupra avantajelor și dezavantajelor, dar și asupra tehnicilor de aplicare și a tipului de gene. Și, dacă ai multe nelămuriri cu privire la asta, este bine să stai de vorbă cu persoana care se ocupă cu extensiile de gene. Asigură-te că este o persoană care s-a specializat în efectuarea acestei proceduri, că este bine informată și că îți poate oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză.

Pe de altă parte, dacă domeniul beauty te pasionează, dacă ești interesată să te specializezi în extensiile de gene, poți face un curs autorizat în urma căruia vei obține o diplomă atestată de Ministerul Muncii, recunoscută intern și internațional.

Extensiile de gene, trucul la care femeile apelează tot mai des

Extensiile de gene, trucul la care femeile apelează tot mai des

Ce înveți la cursul de extensii gene?

Practicanții unei astfel de ocupații aplică și întrețin extensiile de gene, conform standardului, uneori oferă demonstrații pentru publicul larg. Este este capabil să creeze cea mai bună experiență de extensie a genelor. Certificarea este obligatorie atunci când se intervine estetic în zone sensibile ale corpului, pentru a învăța sa nu deteriorăm pielea sau ochii și va face o opțiune credibilă și de încredere pentru potențiali clienți.

Aplicarea și stilizarea extensiilor de gene este o artă, de aceea cel care are această meserie trebuie să fie într-o perfecționare continuă și să fie deschis la noutățile care apar în domeniu, în permanență. Calitățile unui stilist de gene trebuie sa fie următoarele: pasiune, viziune, atenție la detaliu, dexteritate, dar și viteza în aplicarea genelor. Trebuie să știe cum să aplice forma genelor, lungimea și grosimea lor în funcție de fizionomia și preferințele clientului. Toate acestea se pot dobândi în urma parcurgerii cursului de extensii gene. Este important să ai o pregătire bine pusă la punct înainte să lucrezi în acest domeniu, pentru că aplicarea de extensii de gene necorespunzătoare poate deveni un pericol pentru sănătatea genelor naturale și a ochilor.

La un curs de extensii gene vei dobândi cunoștințe teoretice precum istoria extensiilor de gene, tipurile de gene, anatomia genelor natural, reguli de păstrare a produselor, îndepărtarea extensiilor de gene etc. De asemenea, părții practice i se acordă o importanță deosebită. Aceasta constă în prezentarea de produse, aplicarea corecta a genelor, pregătirea genelor naturale pentru aplicare extensii gene fir cu fir.

Cum te specializezi în aplicarea extensiilor de gene?

Un bun specialist un extensiile de gene va ști să explice clientei dacă procedura este sau nu dureroasă, dacă rezultatul final va arăta artificial, va ști să explice cât timp rezistă și cum trebuie îngrijite extensiile de gene, dacă dăunează sau nu genelor naturale, dacă mai este nevoie de aplicarea rimelului, dacă se poate aplica un machiaj ușor.

Mai multe informații și pașii pe care trebuie să îi urmezi vei găsi pe site-ul nostru, al Centrului de Calificare și Pregătire Profesională. Trebuie doar să completezi un formular pentru înscrierea la cursul nostru pentru extensiile de gene. La finalul unui curs autorizat, pe care îl poți absolvi în scurt timp, vei obține o diplomă acreditată și vei putea imediat să începi să lucrezi. Și să îți urmezi o pasiune! Vei deveni indispensabilă în viața clientelor tale, care vor să arate bine tot timpul!

Autor – Ileana Adamescu

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.