Părerea ta contează: ”Mulțumim echipei minunate care ne-a format!”

Părerea cursanților care au absolvit oricare dintre cursurile organizate de Centrul de Calificare și Pregătire Profesională este importantă din mai multe motive. În primul rând, aceasta poate oferi o perspectivă unică și valoroasă asupra calității și eficacității cursului, oferind astfel feedback esențial pentru îmbunătățirea continuă a programului. În al doilea rând, experiența și părerile fiecăruia pot servi drept ghid pentru viitorii cursanți, ajutându-i să înțeleagă mai bine ce implică cursul și ce beneficii pot obține din urmarea acestuia. În plus, părerea cursanților noștri poate influența deciziile altor potențiali cursanți și poate contribui la reputația centrului.

Iată de ce vocea Danielei, care a absolvit în cursul anului trecut cursul cursul de infirmieră este esențială pentru dezvoltarea și succesul Centrului de Calificare și Pregătire Profesională. Daniela a avut încredere în ea și a avut curajul să facă o schimbare. S-a înscris la Cursul de infirmieră al Centrului de Calificare și Pregătire Profesională. A mers la cursuri, și la partea teoretică, și la partea practică. Și-a adus aminte că nimic nu este imposibil, dacă îți dorești cu adevărat ceva. A vrut să învețe, a vrut să se califice, a vrut să înceapă o etapă nouă din viața ei. Și a reușit. La finalul celor 20 de săptămâni de curs, Daniela și-a susținut examenul și a obținut o diplomă care o va ajuta să profeseze în domeniul ales. În cele 4 luni și jumătate de curs s-a specializat într-una din cele mai căutate meserii. Mulțumim, Daniela, pentru că ai împărtășit cu noi felul în care viața ta s-a schimbat!

Informații utile despre cursul de infirmier/ infirmieră:

Domeniu: Sănatate, igienă, servicii sociale; Cod COR: 513204
Program: Calificare Nivel 3 CNC – Curs Infirmier
Durata: 20 săptămâni
Pret: 1150 lei
Taxa de examinare: 50 lei

Competențele dobândite de cursanți în urma obținerii unei diplome acreditate sunt următoarele: planificarea propriei activități, perfecționarea continuă, lucrul în echipă multidisciplinară, comunicarea interactivă, respectarea drepturilor persoanei îngrijite, supravegherea stării de sănătate a persoanei îngrijite, alimentarea și hidratarea persoanei îngrijite, igienizarea spațiului în care se află persoana îngrijită, acordarea îngrijirilor de igienă pentru persoanele îngrijite, transportarea rufăriei, transportul persoanelor îngrijite

Condiții de acces la programul Curs Calificare Infirmier: minim 10 clase absolvite, apt din punct de vedere medical.

De ce ar trebui să alegi cursurile noastre? Pentru că se desfășoară pe bune. Fiecare dintre ele au o parte teoretică și una practică. Cursanții noștri au posibilitatea de a învăța, dar și de a pune în practică ceea ce învață. Ai acces la sala de curs dotată cu echipament specific instruirii, suport de curs, resurse bibliografice. Dispunem de tehnici moderne de predare, care sunt îndreptate către creativitatea și interacțiunea cursantului cu ceilalți. Prețul se poate achita și în rate și, mai mult, poți folosi toate mijloacele de plată: numerar, card și nu în ultimul rând, transfer bancar. Poți profesa imediat ce ai absolvit un curs. Toate programele de formare sunt acreditate de Ministerul Muncii și Ministerul Educatiei în conformitate cu standardele ANC. Diploma este acreditată și recunoscută național și nu în ultimul rând internațional.

Serviciile oferite de Centrul de Calificare și Pregătire Profesională constau într-o gamă variată de cursuri pe care le poți faci. Scopul nostru îl constituie educarea și încurajarea persoanelor în vederea pregătirii și perfecționării profesionale, a calificării și recalificării, prin organizarea de cursuri într-o multitudine de domenii. Așadar, dacă ai nevoie de sprijin pentru a te orienta în carieră, Centrul de calificare și formare profesională îți stă la dispoziție! Găsești pe site-ul nostru informații concrete despre fiecare curs de calificare în parte, inclusiv costuri și acte necesare. Și, dacă ai nelămuriri sau vrei să te înscrii la oricare dintre cursuri, ne poți suna oricând.

Dacă ai absolvit unul din cursurile noastre, ne poți trimite părerea ta despre experiența pe care ai avut-o pe adresa de email: office@calificare-evaluare.ro. Astfel, ai și tu șansa de a-i ajuta pe alții să facă o schimbare! Iți mulțumim!

Autor – Ileana Adamescu

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.