Gigantul EMAG vine cu 2 vesti bomba in acest an – Iata despre ce investii discutam!

eMAG se tine de investitii serioase in acest an. Dupa cea de-a patra editie a eMAG Talent Internship, gigantul a angajat 20 din cei 25 de studenti ce au participat la programul de calificare, ajungand la aproximativ 4000 de angajati in total. Iar acum, directorul gigantului economic anunta o achizitie incredibila: eMAG a deschis la Timisoara cel mai mare showroom din provincie.

Cel mai mare showroom eMAG din provincie!

Dupa o investitie absolut uriasa, achizitionarea celor peste 800 de metri patrati vor permite afisarea a peste 1000 de produse la raft, iar conform declaratiilor, noul showroom ar putea permite livrarea a peste 120.000 de comenzi anual.

Acest showroom depaseste anteriorul record al reprezentantului e-commerce, sediul din SIBIU, acela depasind si el 600 mp. Iata ca investitiile nu se opresc niciodata pentru eMAG, iar acest lucru face ca aceasta companie sa fie din ce in ce mai performanta.

Record de angajati pentru gigantul e-commerce

Dupa ce eMAG a rulat ce-a de-a patra etapa a programului de calificare eMAG Talent Internship, program in care beneficiarii au parte de un curs de calificare si de o experienta alaturi de un mentor, factori meniti a-i pregati pe studenti pentru ocuparea viitoarelor locuri de munca, compania a hotarat angajarea a inca 20 de studenti din cei 25 participanti.

Din cei 20 de angajati, 11 au ocupat pozitii in departamentul de Software Development din Bucuresti, Craiova si Iasi, 3 au fost angajati pe Web&MobilePlatform si cate unul in echipele Commercial, Marketplace Platform, Finance, Marketing, International Development si Legal.

Cu aceasta noua etapa de angajari, echipa eMAG ajunge la aproximativ 4000 de angajati. Iar noul showroom promite extrem de multe in ceea ce priveste satisfactia clientilor si eficienta intregii companii.

Investitiile eMAG se concretizeaza in jurul a 50 de milioane de euro pana la finalul anului 2017, iar aceste doua etape sunt doar inceputul. eMAG pregateste lansarea a inca 3 afaceri noi pana la finalul acestui an.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.