MIA – Salonul mobil de manichiura – noua moda a Europei, tocmai in Romania

MIA (Manicure in Action) este un concept proaspat adus in Europa, inspirat dupa afacerile de top din domeniul fashion / beauty de peste ocean. Originar din Beverly Hills, MIA este un salon mobil de manichiura, pe patru roti, specializat in cele mai noi tipuri de manichiura si pedichiura.

Conceptul este extrem de simplu si poate fi aplicat oriunde in lume, cu ajutorul unor specialisti in manichiura / pedichiura. Este special gandit pentru a sta la dispozitia unor persoane care nu au foarte mult timp la dispozitie si vor sa rezolve problema unghiilor in timp ce se pot ocupa si de alte lucruri, direct la domiciliu sau la locul de munca.

Altfel spus, specialistii MIA se pot deplasa oriunde pentru a-ti realiza manichiura, astfel nemaifiind necesar ca tu sa te deplasezi la un salon de specialitate.

Clientii MIA in culmea fericirii

Deja exista o multime de clienti care s-au bucurat de serviciile MIA. Acestia sunt extrem de multumiti de serviciile profesionale ale salonului pe patru roti, dar sunt extaziati mai ales de faptul ca pot sa-si rezolve problema manichiurii oricand, oriunde, intr-un mod mult mai eficient decat deplasarea la salon, care necesita mult mai mult timp si cheltuieli suplimentare.

Doamenele si domnisoarele moderne, aflate in incursiune cu timpul si puse mereu pe fuga pot apela acum la serviciile MIA de oriunde s-ar afla. Fie ca este o zi de munca si va aflati la birou, fie ca sunteti acasa, MIA se poate deplasa oriunde.

Salonul MIA poate oferi insa servicii speciale si pentru domnii interesati. Pachetele speciale gandite pentru domni pot include si un masaj de relaxare, o manichiura si o pedichiura completa si chiar un pahar de sampanie, servit in cadrul salonului.

Este limpede ca orice domn sau orice domnisoara s-ar lasa impresionata de un asemenea pachet de servicii.

 

O idee extraordinara de afacere pentru Romania anului 2018

MIA poate reprezenta o idee fenomenala de afacere. Fondatoarea, Iulia, o tanara din Bucuresti, s-a gadit la acest salon mobil pe vremea in care era manichiurista in America. Nimic nu va poate retine insa sa implementati si voi aceeasi idee in orasul vostru natal.

Un simplu curs de manichiura pedichiura va poate oferi diploma de specialist in domeniu, iar o investitie minora pentru un astfel de salon dotat cu aparatura si materialele necesare reprezinta urmatorul pas. Ideea poate fi aplicata in orice ora, deoarece clientela pentru piata de manichiura este evident dispersata in orice loc al Romaniei.

In cadrul unui curs puteti capata experienta necesara in realizarea oricarui tip de manichiura, iar cu ajutorul investitiei in salon veti putea lansa o afacere fenomenala pentru accest an. 2018 ar putea fi astfel anul vostru de glorie.

Nu mai stati pe ganduri, inscrieti-va la un curs acum si incepeti sa puneti bazele unei afaceri profitabile: salonul de manichiura pe roti!   

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.