Am intalnit frecvent persoane in stari de framantari launtrice, ce priveau din ce in ce mai des, cu admiratie si repect, catre alti colegi de birou sau de breasla si rezultatele lor pozitive.

Poate si tu te gandesti la jobul care nu mai merge si vrei sa-i  pui capat iar viitorul pentru tine este o noua cariera. Dar zilele de scoala au trecut demult si atunci, nu ai crezut ca invatand mai mult ar fi peste ani benefic avand mai multe competente.

Cu toate acestea, din ce in ce mai multi dintre noi vedem beneficiile cursurilor de formare profesionala indiferent daca acestea sunt pentru a ne forma intr-un domeniu nou, a ne perfectiona in domeniul in care activam sau pur si simplu de a transforma un hobby intr-o cariera de succes.

In aceste momente, dupa ce multi dintre noi am acumulat aceste  ”portofolii de cariera” – (abilitati transferabile) – ocuparea locurilor de munca in noi domenii cu ajutorul lor poate fi nepretuit.

Unele cursuri pentru adulti pot fi o rampa de lansare pentru o cariera in formarea adultilor, asistenta medicala sau chiar estetica corporala.

Potrivit rezultatelor inregistrate, facand pasul pentru a te inscrie la un curs de formare profesionala poate sa iti schimbe viata tie si familiei tale.

Nu este niciodata prea tarziu sa inveti!